Helgen

Igår var jag ,mamma och Freja till Boden och hälsade på mammas mostrar :) Imorse så skjutsade jag Freja till Marcela sen till drängs på klädbytardag. fyndade lite kläder:) sen var det kalas hos Minna som fyllde 2 år i fredags:) Freja var helt slut när vi kom hem från allt bus och gofika:) blev en tidig kväll för henne. Nu blir det se tv en stund sen sova .


Tisdag

I morse när jag och Freja steg upp så fikade vi sen bakade vi muffins sen åkte vi till Mikka och Minna:) Sen hem och göra middag. Efter middagen blev det bullbak:) nu sover Freja och jag ska sätta mig framför tv och äta en bulle:)


Onsdag

Blev en lugn dag idag också. Har varit hemma med Freja på förmiddagen sen när Nicke kom hem från jobbet så åkte jag och jobbade kvällen . Ingen feber idag med hostan blivit värre. Hade en vaken liten prinsessa när jag kom hem för ungefär 1 timme sen ,nu sover hon så sött bredvid mig:)


Idag

Är jag hemma med Freja. Hon fick feber inatt. Vi har myst och sett tv:) Nicke kom hem från jobbet i morse och överraskade mig med rosor och massa annat:)


Fredag

I morse åkte vi till stan och handlade ,sen for vi och grattade Mikka som fyller år idag:) vi åt tårta och såg serier . Efter middagen så gick jag och Freja ut en stund. Nicke har gjort en vedbänk idag. Jätte fin blev den:) imorgon ska han göra locket till den.


Onsdag

Idag åkte jag och Freja till Byske. Ätit gomiddag och busat:) imorgon jobbar jag 6.45-11 sen är jag ledig tre dagar:):)


Måndag

Igår åkte vi till ume och köpte en bil, så nu är man Volvo ägare:) idag har jag jobbat en stund på förmiddagen sen hem och lägga Freja . Medans hon sov så städade jag källaren. När hon vaknade så gjorde vi pärlhalsband sen gick vi ut och skottade :) nu ska jag se på tv en stund sen sova.


Kallt

är det idag. just nu har vi -34!!
Nicke håller på göra en eld, ska sätta mig framför brasan och mysa sen :)
Imorgon ska vi kanske till Ume och kolla på en bil,hoppas det är lite varmare ute då.

Ha en trevlig helg alla!

RSS 2.0